Magazine Bolswards Historie officieel overhandigd

Afgelopen zaterdag vond officieel de overhandiging plaats van het vierde nummer van het blad “Bolswards Historie” aan de voorzitter van het St. Anthony Gasthuis (SAG), mevrouw M. Mulder-Hiemstra.


Tijdens een geanimeerde bijeenkomst in de stijlkamer van het Elgersmahuis, de vergaderlocatie van Bolswards Historie, sprak haar voorzitter, Hans Berkhemer, zijn erkentelijkheid uit voor het feit dat het bestuur van het St. Anthony Gasthuis de mogelijkheid heeft geboden om alle Bolswarders te voorzien van een exemplaar. Dit ter gelegenheid van de 550ste verjaardag van het SAG. Ook dit magazine, een uitgave van Stichting Bolswards Historie, bevat weer veel, zeer lezenswaardige, historische wetenswaardigheden. Uiteraard is er veel aandacht voor de werkwijze, beheer en doelstellingen van het St. Anthony Gasthuis, die haar naam ontleent aan de schutspatroon Sint Antonius-Abt.{jcomments on}

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.