Made bij Us exposeert in Makkum

Zaterdag 30 mei heeft KREAZ haar expositieruimte aan It Gruthôf 2b in MAKKUM geopend.

KREAZ is een woonwinkel nieuwe stijl en biedt kunstenaars met passie de mogelijkheid hun werk te exposeren voor een breed publiek. Beeldend kunstenaar Klasien van der Werf van Made by ÚS exposeert in de maand juni met haar kleurrijke schilderijen.

Het werk van Made by ÚS is veelzijdig en bevat naast schilderijen bijvoorbeeld ook telefoonhoesjes. De schilderijen zijn uniek, modern en kleurrijk en toveren al snel een lach op ieders gezicht.

 

De Paintings by ÚS zijn van zaterdag 30 mei tot met zondag 12 juli 2015 te bezichtigen bij KREAZ, It Gruthôf 2b te Makkum. (Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag 10:00-18:00, zaterdag 10:00-17:00, zondag 12:00-17:00).

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.