Machinefabriek De Klokslag gaat verder als Gea de Klokslag

Bijna 3 maanden na het tekenen van het contract tusseen de Gea groep en Machinefabriek De Klokslag op 6 oktober 2014 is de aandelenoverdracht een feit.

1 januari gingen de aandelen van de werkmaatschappijen van de KLOKSLAG Groep over naar GEA. 2014 was een bijzonder jaar voor de KLOKSLAG Groep.

Een jaar dat in het teken stond van veel inbedrijfnames van nieuwe kaasproductielijnen in geheel nieuwe productiegebouwen in binnen- en buitenland. De meest in het oog springende waren Berglandmilch in Wörgl (Oostenrijk), CONO Kaasmakers in Middenbeemster en A-ware in Heerenveen.

Ook voor 2015 staan nog een aantal bijzondere inbedrijfnames gepland van kaasproductielijnen welke in 2014 zijn gebouwd en momenteel worden gemonteerd waaraonder TNUVA in Israël, Saputo in Montreal (Canada), Conaprole in Montevideo (Uruguay) en Ammerland in Dringenburg (Duitsland).

Olaf Drewelowsky is de nieuwe algemeen directeur van GEA de Klokslag. Evert IJntema blijft verbonden aan GEA de Klokslag en vervult met ingang van 2 januari 2015 de functie van Hoofd Technology en Business Development.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.