Maak kennis met traditioneel karate en iaido in Bolsward tijdens Open Dojodagen

BOLSWARD- Iedereen die kennis wil maken met traditioneel karate en iaido is in de maand april welkom in de dojo bij Budovereniging Shin Bu Ken. Deze dojo is gevestigd op de hoek Kerkstraat/Broerestraat in Bolsward.

Wist je dat krijgskunsten je een boost kunnen geven in je persoonlijke ontwikkeling en kunnen helpen om je fysieke en mentale grenzen te verleggen?

Maar liefst 21 Friese Dojo’s geven je in de maand april de kans om kennis te maken met krijgskunsten zoals aikido, judo, karate, iaido of jiu-jitsu. Ontdek waar jouw energie zit en hoe je die op de juiste manier kunt inzetten. Deelname is gratis.

Dit alles als voorloper van de European Sports for All Games, georganiseerd door Sport Fryslan, als onderdeel van het sportieve programma van LF 2018.

Aanmelden kan via www.opendojodagen.nl

Daar zijn ook de contactgegevens en trainingstijden te vinden.

De lessen bij de Dojo Shin Bu Ken worden verzorgd door Sensei Herman Veltman. Veltman is in het bezit van de 6e Dan Iaido en 4e Dan karate.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.