Maak kennis met Jeugdkarate bij F en F in Bolsward

BOLSWARD – Op maandag 11 en 18 januari kunnen jongens en meisjes vanaf 6 jaar terecht in gymzaal van het Marne College aan de Schoolstraat 3 in Bolsward voor een gratis kennismakingsles Jeugdkarate.

De lessen worden verzorgd door Sensei Sinisa Cosic en Senpai Fedde Boskma van Sportclub F en F The Inner Way. De Jeugdkarate-lessen zijn voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en beginnen om 18.30 uur en duren tot 19.30 uur. Kennismaken met Jeugdkarate gaat het beste in trainingsbroek en t-shirt.

Jeugdkarate is bijzonder goed voor de motorische, mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen. Meer informatie beschikbaar via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.