Lovende reacties op wandeltocht tijdens nacht van de nacht

De PKN van Tjerkwerd organiseerde tijdens de nacht van de nacht een wandeltocht door de omgeving van het dorp.

Er was veel belangstelling voor de wandeling want het tijdstip was zodanig dat ook kinderen mee konden wandelen. De route liep niet over de bekende paden maar leidde de deelnemers langs smalle paadjes door ligboxstallen en een windmolen.

Hier stonden versnaperingen klaar voor de deelnemers. Ook kwam de route langs leerlooierij Van Buren in Bolsward. Het bedrijf had speciaal de deuren opengezet voor een rondleiding. Hier werd ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Vervolgens liepen de deelnemers door om vervolgens met een pontje overgezet te worden naar de andere kant van de Workummer Trekvaart. Ook hier kwamen de deelnemers nog door een ligboxstal. De route eindigde in het dorpshuis van Tjerkwerd voor een gezellige nazit. Daar werd vol lof gesproken over deze geslaagde en verrassende wandeltocht.

Een woord van dank aan de sponsor, St. WK10 en aan iedereen die vrijwillig hulp heeft geboden, super! Zonder wandelaars geen tocht, dus ook alle deelnemers, bedankt!
Inclusief een aantal giften heeft de tocht € 565,00 opgebracht. De diaconie vult dit aan tot € 600,00, zodat Voedselbank Bolsward en de Noodhulp voor vluchtelingen beide € 300,00 tegemoet kunnen zien.

zie ook www.tsjerkwert.nl

Foto’s via Evert Salverda (bovenste twee foto’s) en de organisatie (onderste drie)

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.