Loting Fietselfstedentocht begonnen

BOLSWARD – Maandag is een belangrijke dag voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de Fietselfstedentocht want de loting die bepaald of men mee mag doen start deze dag.

Een geautomatiseerd lotingsproces bepaald welke deelnemers gemaild worden met het bericht dat zij zijn ingeloot en dat zij dus het inschrijfgeld moeten overmaken. Hiervoor heeft men dan twee wekende de tijd, als men dan niet betaald zoekt het systeem automatisch een nieuwe deelnemer uit die dan de gelegenheid krijgt om de inschrijving te voltooien.

Oudjaarsdag werd bekend dat er zo’n 23.000 mensen waren die zich hadden ingeschreven voor de Elfstedentocht. Er mogen maar 15.000 fietsers meedoen aan de tocht de tochten op de fiets.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.