Loes Geurts stopt met voetbal

De uit Hichtum afkomstige voetbalinternational Loes Geurts stopt voorlopig met voetbal, dat laat ze weten op haar Instagramaccount.

Ze schrijft op haar Instagramaccount:”Het is even tijd voor wat anders! Veel fantastische momenten heb ik meegemaakt, maar natuurlijk ook wel moeilijke. Nu is de batterij even leeg. Of die weer voldoende opgeladen kan worden voor een vervolg zal de tijd uitwijzen maar voorlopig neem ik even afscheid”.

Geurts speelde 117 wedstrijden voor de Oranjeleeuwinnen en werd vorige week Europees Kampioen met Oranje. Ze moest bij dat EK genoegen nemen met een plaats op de reservebank omdat Sari van Veenendaal de 1e keus was.

Geurts  bedankt iedereen die, op wat voor manier dan ook, heeft bijgedragen aan haar bijzondere voetbaljaren.

Foto via Instagram

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.