Local Vocal viert 25-jarig bestaan met jubileumconcert in Sneek

Local Vocal, een van de zangkoren van Kunstencentrum Atrium, bestaat 25 jaar. Dit heugelijke feit wordt op zaterdag 22 april gevierd met een speciaal concert bij culinair podium Lewinski in Sneek. Oude klassiekers zijn in een fris jasje gestoken en ook nieuw repertoire komt voorbij. .

Het programma van het jubileumconcert ‘Time in a Bottle’ is zeer gevarieerd. De ruim twintig dames en heren zingen in totaal zestien nummers; ballads en up-temponummers, als groep maar ook solo. Er komen klassiekers van het eerste uur voorbij, waaronder California Dreamin’, Hallelujah en Time In A Bottle. Sommige van deze nummers stonden de laatste  jaren niet op het programma en zijn opnieuw ingestudeerd voor het jubileumconcert. Ook favorieten onder het nieuwe werk komen in Lewinski voorbij, zoals Change en I’m So Exited.

Local Vocal, dat Sneek als thuishaven heeft, is van alle markten thuis. Het repertoire bestaat uit onder andere pop, jazz en klassiek. Het koor is voortgekomen uit twee workshopgroepen van Anne Oosterhaven, bekend van onder meer de Bogerman Bigband. Sinds 2011 staat Local Vocal onder leiding van Atrium-zangdocente Jannie Brandsma.

Elke woensdagavond repeteert de groep – vanaf het begin rond de 25 leden – bij Kunstencentrum Atrium. Local Vocal heeft diverse concerten gegeven en opgetreden op een groot aantal festivals en publieksevenementen als Út Sneek en het Súdwest Festival.

Wat:                      Jubileumconcert Local Vocal: ‘Time in a Bottle’
Waar:                   Lewinski (Waterhoenstraat 2, 8603 XS, Sneek)
Wanneer:           Zaterdag 22 april, 20.00 – 22.00 uur
Entree:                2,50 euro

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.