Lionsclub Bolsward – Workum doneert koffie aan Voedselbank

De Lionsclub Bolsward – Workum zette zich eind vorig jaar in voor de Voedselbank Bolsward met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.

De ingeleverde waardepunten van deze actie werden verzilverd voor pakken koffie, bestemd voor de voedselbank. Douwe Egberts steunde deze actie en verhoogde de donaties met 15 procent. Het resultaat was dat de Voedselbank Bolsward onlangs 140 pakken DE koffie in ontvangst kon nemen.

Ook dit jaar houden de Lionsclubs in het gehele land weer de DE waardepunten actie. De Lionsclub Bolsward – Workum doet weer mee en roept haar leden en andere koffiegebruikers op om de DE waardepunten nu alvast te gaan sparen. Eind dit jaar wordt bekend gemaakt waar deze punten ingeleverd kunnen worden.

Bestuurslid Klaas de Bok (Op de foto rechts) van de Lionsclub Bolsward – Workum kwam naar het depot om de pakken koffie aan te bieden aan de Voedselbank Bolsward. Penningmeester Jan Dijkstra (links) nam met genoegen het eerste pak koffie van de 140 koffie in ontvangst

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.