Lions en Rotary runnen samen de Taveerne tijdens Heamiel

Tijdens de komende Heamieldagen zorgen Lions- en Rotaryclub Bolsward, i.s.m Pizzeria Ponte Vecchio, wederom voor het reilen en zeilen van de taveerne ‘De Dorstige Deerne’ in de waag onder het stadhuis.

 

“We gaan er weer vol tegen aan”, aldus Milan Grijmans ,”Vorig jaar hebben wij dankzij onze sponsors het terras volledig kunnen vervangen door een nieuw terras in beachclubstijl met loungebanken en kussens .

Daarmee werd het terras makkelijker toegankelijk voor het publiek. Mede dankzij het mooie weer bleek deze nieuwe opzet een groot succes. We zijn bouwbedrijf Jorritsma dan ook erg dankbaar voor hun ondersteuning.”

De opbrengsten van vorig jaar kwamen ten goede aan de Voedselbank Bolsward die hiermee weer een aantal gezinnen in Bolsward kon ondersteunen.

De taveerne, al weer jaren geleden ontstaan als initiatief van de Lionsclub, is bedoeld om tijdens de Heamielfestiviteiten geld bijeen te brengen voor een goed doel. “Dit jaar hebben we wat anders bedacht”, vervolgt Tom Mulder van Rotary Bolsward. “In samenwerking met BOLStjurrich organiseren wij een theatertour voor de bewoners van Huylckenstein en Bloemkamp. Al jaren organiseren zij op een fantastische wijze de zaterdag in van het Heamiel. Een aantal artiesten van het straatfestival treedt die zaterdag op in de genoemde huizen. Alle opbrengsten van de taveerne zijn bedoeld om dit te kunnen financieren..”

Het programma is bijna rond en in de avonduren zal er in de taveerne leuke muziek zijn. “Gezellig zal het zeker worden”, aldus beide initiatiefnemers. Vanaf woensdagavond 25 t/m zaterdag 28 juni zal de taveerne elke dag geopend zijn vanaf 9.00 uur tot ’s avonds laat.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *