Lieve meiden uit Bolsward en omstreken,

Het muzikale heamielfeest van 2016 lijkt nog ver weg maar het comité is al weer bezig met de eerste voorbereidingen.

Uiteraard hoort daar ook de moeilijke taak van het kiezen van een Heamieltrio bij! In juni 2015 mocht ik deze eervolle taak samen met Sanne en Roos vervullen en als het kon zou ik het zo nog een keer doen! Het is zo speciaal om deze dagen van een andere kant mee te maken en alle activiteiten te bezoeken. Tijdens de 4 dagen mag je even onderdeel zijn van de fantastische Heamiel-familie, die alle betrokkenen vormen. Maar ook ervoor en erna staat er veel op het schema, van de fotoshoot tot het brainstormen over de jurk, de bekendmaking tot de afterparty.

Alles is even leuk (De zere voeten en de korte nachten vergeten we voor het gemak even haha)! Een belevenis waar je vooral veel te horen zal krijgen dat je niet moet vergeten te genieten, want voor je het weet is het weer voorbij.

Ben je 19 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan dit evenement voor jong en oud, geef je dan snel op en laat het Heamiel avontuur maar beginnen! Stuur je brief vóór 1 maart a.s. met minimaal twee foto’s naar info@heamiel.nl

Liefs,

Emma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.