Lieve dames uit Bolsward en omstreken,

Mijn laatste taak als Heakeninginne is deze oproep doen voor mijn opvolger. Het liefst zou ik zelf nóg een jaar meedoen, maar ja, regels zijn regels…

Voor mij was de culturele bijdrage de belangrijkste motivatie om deel te nemen aan het Heamieltrio. Bolsward wordt elk jaar weer op de kaart gezet door het Heamiel. En als Heamieltrio ben je de verbindende factor voor alle activiteiten die plaatsvinden. Je bent letterlijk ‘het gezicht’ van Heamiel. Jouw glimlach laat voor 4 dagen de hele stad stralen! Het is een flinke taak, maar ook een fantastisch gevoel!

Daarnaast is er nog een andere kant van het Heamiel. De jurk, schoenen, make-up, interviews en fotoshoots.. de droom van vele dames! Tijdens de maanden van voorbereiding sta je voortdurend in het middelpunt van de belangstelling. Dat is even wennen, maar je zal versteld staan hoe snel je het heel normaal vindt.

Dus: Ben je 19 jaar en ouder; schrijf een leuke brief, laat alle indrukken over je heen komen en beleef de tijd van je leven! Heel veel succes en plezier, we zien elkaar in juni!!! O ja, de brief met minimaal twee foto’s stuur je naar info@heamiel.nl

Roos Pluimers
Heakeninginne 2015

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.