Liefdesbrug in Bolsward

De Elzenpost, de brug bij pizzorante Ponte Vechio, is sinds kort omgedoopt tot , ofwel Brug van de Liefde.

Het is een initiatief van de pizzeria aan de Wipstraat, in het kader van Valentijnsdags konden geliefden een speciale Valentijnspizza kopen en kregen daarbij een hangslot waarbij de namen erin gegraveerd werden.

Na afloop van het romantisch etentje kon men het slot direct aan de brug ophangen of meenemen naar een brug naar keuze. Na afloop van de avond hingen er 14 sloten aan de brug en volgens eigenaar Simon Hottentot werden er ook nog verschillende sloten meegenomen om elders aan een speciale brug op te hangen.

Vanwege het succes denkt men er momenteel over na om de liefdespizza op het menu te plaatsen zodat het ook mogelijk is om buiten Valentijnsdag om deze speciale pizza met slot te bestellen.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.