Lezing over vogelziekten in Hotel de Wijnberg

BOLSWARD – Dierenartspraktijk Bolsward opent per 3 november 2016 haar deuren voor de zorg en behandeling van vogels in samenwerking met Het Vogelziekenhuis in Zelhem.

Eens per twee weken, op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, is er een spreekuur in de praktijk. Als aftrap geeft vogelarts drs. A.A. (Tony) Oranje op donderdag 20 oktober om 20.00 uur een lezing in Hotel Restaurant de Wijnberg in Bolsward. Hij spreekt hier over diverse vogelziekten.

Dierenarts Oranje is geboren in 1962. Van jongs af aan heeft hij al een fascinatie voor alles met vleugels en veren. Het is dus niet vreemd dat hij zich volledig heeft toegelegd op de vogelgeneeskunde. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met chirurgie en orthopedie bij alle diersoorten. Ook ver over de grens is hij een gerespecteerde vogelarts.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.