Lezing met muzikale omlijsting in Martinikerk "Hemelse Liefde neergedaald op aarde"

Vrijdagavond 4 november 2016 geeft Evert Esselink een korte lezing over de expositie die momenteel te zien is in de Martinikerk ter opluistering van  de her ingebruikname van het gerestaureerde Hinzs-orgel.

Deze avond wordt muzikaal omlijst met orgelspel van Siebout Akkermanop hetHinsz-orgel en Grietje Posthuma op trompet.U bent van harte uitgenodigd voor deze avond!

De avond begint half acht met een kopje koffie, een kijkje en een praatje, waarna de lezing start om acht uur. Evert Esselink neemt u mee in zijn zoektocht naar verbeelding van het evangelie en zijn visie op de geestelijke orde. Ook is er ruimte voor vragen en na afloop wordt u een drankje aangeboden.

Voor meer informatie zie www.evertesselink.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.