Lessons en Carols viering in Bolsward

Zondagavond 7 december verzorgt RK. koor Joachim in samenwerking met de raad van kerken Bolsward de traditionele Lessons en Carols viering.

In de sfeervolle entourage van de Bolswarder Martinikerk zal het koor diverse advents en kersliederen voor u zingen. Ook is er gelegenheid tot meezingen in de liederen van de samenzang. De viering is opgebouwd rond een negental lezingen uit de bijbel. Telkens heeft de lezing te maken met de aankondiging van de geboorte van Jezus.

De lezingen worden afgewisseld met passende koorzang in diverse talen. Na afloop van de viering is er een collecte en kan men elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom. De viering begint om 19.00.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.