Leontien van Moorsel warmt kinderen in Bolsward op voor de Kidsride Enecotour

Op 19 september fietsen kinderen uit Bolsward onder leiding van Leontien van Moorsel een parcours voorafgaande aan de finish van de grote mannen.

Dinsdag kwam Leontien van Moorsel langs op het Marne college om de kinderen van de Sint Maartenschool alvast te vertellen wat de kidsride inhoud. Leontien heeft o.a. verteld over haar wielrencarrière. De kinderen mochten ook haar medailles zien en voelen, waaronder haar gouden Olympische medailles! Ook konden de kinderen Leontien vragen stellen. De meest creatieve vragen kwamen naar voren; “Hoe hard heeft u gefietst?” “Kent u ook bekende Nederlanders?” “Wilt u dat uw dochter ook gaat wielrennen?” Na de vragen zijn alle klassen met Leontien op de foto geweest.

Kidsarea in Bolsward
Maandag 19 september is de kidsarea vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur geopend. De leerlingen van de Sint Maartenschool en de Blinker starten vanaf 13.30 uur met de eerste ronde van de Kidsride. Leontien rijdt alle ronden mee met de kinderen. Om 14.30 uur is de laatste start.

Op de kidsarea zijn de verschillende activiteiten waaronder springkussens, trampolines enz.

Ook meedoen?
Kinderen kunnen zich opgeven via www.enecotour.com
Jij doet toch ook mee!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.