Leontien van Moorsel geeft gastles in Bolsward

Kinderen van onder andere obs de Blinker en cbs De Bron hadden dinsdag een bijzondere gastles op school, niemand minder dan Leontien van Moorsel kwam “les geven”.

Ze kwam de kinderen vertellen over de Kids Ride die plaats zal gaan vinden op maandag 10 augustus, voorafgaand aan de Eneco Tour.

Onder aanvoering van ex-wereld- en olympisch kampioene, Leontien Zijlaard-van Moorsel en Rondemiss Felice Dekens kunnen de jongste wielerfans zelf een ronde over het finaleparcours van elke etappe rijden.

Daarnaast beantwoorde ze vragen van kinderen uit het publiek en kon men haar verschillende medailles bewonderen. Van Moorsel won 4x goud, 1x zilver en 1x brons op twee verschillende olympische spelen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.