Lekker Open Air opent Fries festivalseizoen

Op eerste Paasdag werd op Plein 1455 het Lekker open Air festival gehouden, het eerste Outdoor festival van het Fries festivalseizoen 2017.

Met onder andere Dirtcaps, Freddy Moreira en Johnny500 op de setlist stond er een ijzersterk line up en wist het publiek Plein 1455 goed te vinden.

De middag begon om 14.00 uur maar het duurde even voordat het publiek naar binnen kwam.  aar toen het publiek eenmaal binnen was, was het ook partytime op Plein 1455. Dat bleek een ideaal festivalterrein te zijn. Waarbij volop ruimte was om te feesten en te chillen.

De organisatie had in de voorbereiding goed overleg gehad met de buurt en hierdoor was bijvoorbeeld het plein de Sint Maarten goed afgezet om ervoor te zorgen dat na afloop het feest op het plein voortgezet zou worden.

Even na 23.00 uur was het feest op het Plein afgelopen en konden de festivalgangers elder in Bolsward naar een afterparty in de discotheek en cafés.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.