Lekker 1890

Lekker 1890 is een Delicatessenwinkel gelegen aan Achter de Smeden 2 in Bolsward.

Meer informatie over Lekker 1890 in Bolsward

In Bolsward is er sinds april 2016 een speciaalzaak geopend waar klanten terecht kunnen voor kazen, noten, wijnen, mediterrane specialiteiten, borrelplanken en cadeaupakketten van hoge kwaliteit. Het assortiment omvat onder andere Italiaanse en Spaanse hammen, handgemaakte jagersworstjes en Beemster kazen die speciaal voor de winkel gemaakt worden. Daarnaast worden er topwijnen uit Spanje en Italië aangeboden, evenals noten die vers en knapperig blijven door verwarmde en afgesloten wokken. Ook voor een goed gevulde borrelplank kan men bij deze winkel terecht. Een bezoek aan de knusse winkel aan Achter de Smeden 2 in Bolsward is dus echt een verwennerij.

Wil je weten wat Lekker 1890 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekker 1890 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekker 1890? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekker 1890 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Lekker 1890 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekker 1890

Bezoekers bekeken ook