Lekker 1890 opent haar deuren

Donderdagmiddag werd om 17:00 uur voor familie en vrienden Lekker 1890 geopend.

De nieuwe winkel op Achter de Smeden is een delicatessenwinkel die gespecialiseerd is in kaas, hammen, worst, wijn, noten, olijfolie en bieren. Naast de verkoop van de producten willen de eigenaren zich ook richten op lunchpakketten en ook om broodjes belegd met de kazen of hammen uit de eigen winkel.

De gevel van de winkel is een pronkstukje voor de stad geworden want de familie Bekema, eigenaar van het pand, brachten de gevel terug naar de situatie van 1890.

Dat het winkelend publiek nieuwsgierig is naar de nieuwe winkel bleek donderdagmiddag direct nadat het papier voor de winkelruiten was verdwenen. De voorbijgangers tuurden naar binnen en moesten helaas constateren dat de deuren nog gesloten waren.

Die gaan vanaf vrijdag open.

De openingstijden zijn:

Maandag: 13:00 tot 18:00 uur

Dinsdag t/m donderdag: 09:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

In het zomerseizoen zal de winkel ook op zondags geopend zijn.

Op de foto van links naar rechts:

Arnold Lap, Rosalie Bekema en Wopke Bekema.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.