Leerlingenconcert in doopsgezinde kerk

BOLSWARD – Leerlingen van het Centrum voor de Kunsten en Ritmyk geven zondag 15 maart om 15.00 uur een concert in de doopsgezinde kerk in Bolsward.

Het concert, een initiatief van BOOG, belooft weer een afwisselend geheel te worden waarbij verschillende muziekstijlen en disciplines de revue zullen passeren. Vooral leerlingen die deze maand af gaan studeren aan de afdeling Muziek van het Centrum voor de Kunsten en Ritmyk, zullen laten horen waartoe ze in staat zijn.

Cursisten van het Centrum kunnen een traject volgen waarin ze om de 2 á 3 jaar een examen afleggen. Het laatste (eind)-examen is alleen weggelegd voor leerlingen die een jaartraject volgen met diverse voorspeelmomenten, concerten en theorielessen. Gratis entree.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.