Leerlingen On Stage

On Stage organiseerde afgelopen week een leerling-training onder leiding van LaRed. Deze training vond plaats op alle  VMBO scholen in Zuidwest Friesland ter voorbereiding op On Stage. Na de herfstvakantie vinden er nog 2 trainingen plaats.

Alle 950 On Stage leerlingen en hun mentoren deden mee aan deze training. Het doel is om de leerlingen voor te bereiden op de netwerkactiviteiten van Zuidwest Friesland On Stage op 26 november. En tegelijkertijd ook middelen aan te reiken om netwerken in te zetten in hun  dagelijks leven.

De trainers van LaRed begonnen met workshops in de klassen. Zij vertelden over het begrip netwerken en de do’s &dont’s daarbij. De leerlingen kregen tips over hoe ze zichzelf het beste kunnen presenteren. Zo werd er bijvoorbeeld geoefend met diverse manieren van handen geven en jezelf voorstellen. Er werd gesproken over hoe je zorgvuldig omgaat met een netwerk, hoe je in gesprek kunt komen met mensen die al in gesprek zijn en hoe je een gesprek afrondt.

Hiermee krijgen leerlingen tips en tools mee waarmee ze zich goed staande kunnen houden wanneer zij al die professionals ontmoeten op de On Stage Beursvloer.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.