Leerlingen Marnecollege staan twee minuten stil bij Titus Brandsma

Voor de 10e keer werd er door leerlingen van het Marnecollege een krans gelegd bij het monument van Titus Brandsma aan de Professor Dokter Titus Brandsmalaan.

De herdenking werd geopend door Anneke Feenstra, leerkracht van het Marne college. Voorzitter De Ree van het Titus Brandsma museum sprak de leerlingen toe en Esma Özetin las het gedicht van  Marit Draaisma voor. Ook Jildou Jonkers en Marthijs IJdema lazen een gedicht voor.

Jan Hazenberg, leraar op de school, speelde op trompet. In totaal namen zo’n leerlingen van de school deel aan deze bijzondere herdenkingen werd een bloemstuk bij het borstbeeld van de verzetsheld.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.