Leerlingen Marne College krijgen softbaltraining van top softbalster

Maandag 13 april kregen een aantal leerlingen van het Marne College een softbaltraining van Dinet Oosting. Dinet Oosting is professioneel softbalster bij Olympia Haarlem en het Nederlands Softbalteam.

De aanleiding van deze training is dat een aantal leerlingen van het Marne College meedoet aan het jaarlijkse sporttoernooi Olympic Moves, een sporttoernooi voor middelbare scholen. Er zijn dit jaar vier teams die meedoen aan het onderdeel softbal van Olympic Moves;  een team jongens klas één en twee, een team meisjes klas één en twee, een team jongens klas drie en vier en een team meisjes klas drie en vier.

Dit toernooi zal op maandag 20 en dinsdag 21 april plaatsvinden  in Groningen en Drachten en als laatste voorbereiding op het toernooi werd de training van Dinet Oosting gegeven. Een enorm leuke ervaring voor de leerlingen waarbij zij enorm veel  hebben geleerd qua techniek, tactiek en spelregels. De vooruitgang was al tijdens de training te zien. Het resultaat hopen we te kunnen zien, als de teams door de voorrondes komen zullen zij het Marne College vertegenwoordigen op het landelijke toernooi  in Amsterdam.

 

Geschreven door: Megan Baarda, teamlid van het meisjesteam klas drie en vier.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.