Leerlingen basisschool kunnen instrumenten uitproberen op Doe-Dag in Sneek

Kinderen uit groep 5, 6, 7 of 8 van basisscholen in de gemeenten Súdwest-Fryslân, Littenseradiel, Harlingen en Franekeradeel die graag een instrument willen leren bespelen, zijn op zaterdagmiddag 11 februari van harte welkom op de Instrumenten Doe-Dag bij Kunstencentrum Atrium in Sneek.

Zij kunnen dan twee instrumenten naar keuze uitproberen en ontdekken of ze het bespelen van een instrument leuk vinden. Deelname is gratis.

Er zijn op de Instrumenten Doe-Dag meer dan twintig instrumenten aanwezig op de leslocatie van Kunstencentrum Atrium in Sneek. In elk lokaal kan een ander instrument worden uitgeprobeerd. Kinderen kunnen erop spelen in proeflessen van een half uur. Er zijn ook proeflessen zang.

Deelnemers aan de Instrumenten Doe-Dag worden vooraf ingedeeld in groepen. Rondlopen en kijken in welke proefles nog plek is, kan ook. Naast het zelf kunnen spelen, vertelt een docent tijdens een proefles alles over een bepaald instrument.

De Instrumenten Doe-Dag begint om 12.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom. Opgeven kan tot maandag 6 februari via de website van Kunstencentrum Atrium: kunstencentrumatrium.nl/doedag.

De Instrumenten Doe-Dag is een gezamenlijk initiatief van Kunstencentrum Atrium (Súdwest-Fryslân) en Muziekschool Ritmyk – Centrum voor muziek-, kunst- en cultuuronderwijs (Franeker, Harlingen en Littenseradiel). De Doe-Dag vindt plaats bij Kunstencentrum Atrium in Sneek. De instrumentale lessen worden op diverse plekken in de gemeenten gegeven. Meer informatie over de leslocaties is op de Instrumenten Doe-Dag te verkrijgen.

Wat:                      Instrumenten Doe-Dag
Waar:                   Kunstencentrum Atrium, Oud Kerkhof 11, 8601 EE Sneek
Wanneer:           Zaterdag 11 februari, 12.30 – 15.00 uur

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.