Leden Hollandia ook actief tijdens NL Doet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Showband Hollandia is ook een vereniging met allemaal vrijwilligers.

Showband Hollandia bestaat uit een groep enthousiaste leden en vrijwilligers, die ontzettend veel voor de club doen. Buiten de optredens en oefenavonden om doen zij sponsoracties, oud papier en klein onderhoud en schoonmaak aan het clubgebouw. Het zou ontzettend fijn zijn als deze groep hulp zou krijgen om het clubgebouw een nog fijnere plek te maken om muziek te maken. En dat is zeker gelukt! Showband Hollandia heeft de luxe dat een eigen clubgebouw te hebben. Maar doordat men deze niet huurt, valt het onderhoud ook onder de muziekvereniging.

Het werd een fantastische dag waarbij ontzettend hard gewerkt werd.

Zo is de hal / entree opgeknapt. De 3 toiletten zijn voorzien van prachtige nieuwe deuren inclusief bijpassend hang en sluit werk. Losse drempels zijn goed stevig vast gemaakt zodat deze weer straks staan.

De ‘voortuin’ heeft een flinke opknapbeurt gehad, onkruid vrij en al het snoeiafval is afgevoerd.

Ook de zolder werd vandaag opgeruimd, onder andere veel decors van afgelopen shows zijn weggebracht naar het afvalpunt.

Zo begint Hollandia letterlijk en figuurlijk opgeruimd aan een nieuw seizoen.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.