Lars Wolke op proef bij Oranje onder de 13 jaar

Lars Wolke (12) uit Bolsward is door de KNVB geselecteerd om twee testwedstrijden te spelen voor Oranje onder 13 jaar. Lars is begonnen bij de kabouters van RES en heeft na de fusie met SC Bolsward nog 1 jaar bij SC Bolsward gevoetbald. Lars voetbalt inmiddels enkele jaren met succes bij Cambuur uit Leeuwarden.

Lars is inmiddels een gewaardeerde speler van Cambuur O13 en heeft ook al enkele wedstrijden met Cambuur O15 meegedaan. Hij mag zich op 21 maart en 18 april aanstaande meten met leeftijdsgenoten uit de rest van het land. De groept telt 48 spelers, onder meer met talenten van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV. De wedstrijden, en mogelijk nog vervolgronden, worden door de voetbalbond aangegrepen om een nieuw Oranje onder 14 te maken voor volgend seizoen.

,,Het gaat heel goed”, kijkt Lars tevreden naar zijn prestaties bij Cambuur. Lars gaat vol om zijn doel, doorbreken in het betaald voetbal, te realiseren. Hij zit inmiddels in Leeuwarden op school en traint 4x per week (naast de wedstrijden). De uitverkiezing is een bevestiging van zijn talent en doorzettingsvermogen.

SC Bolsward is trots op de selectie en wenst Lars veel succes ! Wij hopen dat meerdere talenten van onze vereniging het voorbeeld van Lars volgen en dan uiteindelijk ook (zo) succesvol worden.

Via SCBolsward.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.