Lange file's richting Bolsward

Vele Bolswarders die vanuit Joure wellicht een uurtje eerder naar huis waren gegaan om een langer weekend te hebben, kwamen bedrogen uit toen ze bij Sneek over de rondweg reden.

Omstreeks 15 uur reed een vrachtwagencombinatie richting Bolsward over de A7 en raakte van de weg.  Hij kon de wagen niet meer terug krijgen op de snelweg en raakte even voorbij het aquaduct in de sloot.

Ondanks dat de weg niet geblokkeerd werd ontstond er een lange file achter het ongeval. Tot wel 4 km lengte De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond. Vanwege de drukte besloot de politie om de wagen eerst te laten liggen omdat de weg verder niet geblokkeerd werd en te wachten totdat het rustiger wordt. 

 Foto’s Jaring Rispens Stjoerder.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.