Lange Afstandlopers Bolsward organiseren Grachtenloop tijdens Heamiel

Vrijdag 29 juni organiseert de LAB de Rentex Floron Grachtenloop, een route door het oude historische centrum van Bolsward waarbij goed te merken is dat Bolsward op een terp is gebouwd.

Een route van 7,2 km in een aantal rondes door de smalle straatjes van de stad waarbij je dus de hoogteverschillen in de stad zult voelen. 

Het parcours bestaat uit een omloop langs enkele grachten van Bolsward, een traject van 900 meter. klik hier voor de route

Het inschrijfgeld is €5,- Voor de eerste drie mannen en vrouwen zijn bekers te winnen.

Voorafgaande aan de seniorenloop is er om 18.15 uur een kidsrun 900 en 1800 meter (18.30 uur)Deelname hieraan is voor de kinderen gratis met een blijvende herinnering. En een heerlijke lekkernij voor de jeugd.

Start bij het stadhuis. Er is kleedgelegenheid. 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.