Lampjes laten skûtsje weer stralen

Bolsward – Er branden weer lampjes in het skûtsje van Klaas Adema aan de Stoombootkade. 

Met het korter worden van de dagen vonden een aantal mensen het hoog tijd dat die lampjes weer gingen branden omdat dat er altijd zo gezellig uitziet.

Maar  het laten branden van de tweehonderd 15 Watt lampen voor +/-10 uren per dag  zou een aardige duit kost aan elektriciteit en daarom leek het erop dat er dit jaar geen lampjes zouden gaan branden.

Gelukkig is hier een oplossing voor gevonden met behulp van sponsor geld van Bolsward Promotion, Sonnema Beerenburg, Sporthuis v/d Feer, v/d Werf’s Bouwstoffen, Vakgarage van der Werff, Ykema optiek en Stan & Stacy uit Sneek is geld ingezameld voor de aanschaf van led verlichting.

Hoewel de lampjes al enkele dagen branden zijn de lampjes maandagavond onder het genot van een hapje en een drankje feestelijk in gebruik genomen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.