Lady's Hardware zelfstandig verder

 

Na 15 jaar onder de vleugels van Muziek- en Showband Hollandia muziek te hebben gemaakt, hebben de dames van Lady’s Hardware ervoor gekozen om als zelfstandige slagwerkgroep verder te gaan.

Wat in september 2001 ooit begon als een soort van grap is nu, anno 2016, uitgegroeid tot een serieuze slagwerkgroep. Lady’s Hardware past prima in het rijtje van illustere slagwerkgroepen, zoals Slagerij van Kampen. Ook halen ze veel inspiratie uit de voorstellingen en clips van de Amerikaanse theatergroep Stomp!

Nu zo’n 15 jaar later, staat er een groep goed getrainde dames met pit, passie en een uitstekend gevoel voor ritme en choreografie. Hun credo is: ‘Alles heeft een ritme. Dat blijkt elke keer weer, met stevig en opzwepend slagwerk in combinatie met een stoere uitstraling en dito show.

Lady’s Hardware is een enthousiaste en stoere groep vrouwen die vele optredens per jaar verzorgen in diverse settings en verschillende gelegenheden.

Nieuwsgierig geworden?

U kunt ons vinden op website: http://ladyshardware.nl of https://www.facebook.com/ladyshardware /

Ons email adres is: info @ladyshardware.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.