Laatste wedstrijdag voor IFKS zeilers

Vandaag is de finaledag voor de skûtsjes aan het IFKS en ook voor het Bolswarder skûtsje zit het kampioenschap er vandaag op.

Vrijdag werd er in de Lemsterbaai wederom gestreden op de 1e wedstrijdag in Lemmer. De ochtendwedstrijd werd halverwege de strijd gestaakt vanwege het ontbreken van wind. De Harmonie lag op dat moment 6e maar zag deze beste klassering tot nu toe dus  aan hun neus voorbijgaan. Aan het einde van de vrijdagmiddag werd er opnieuw gestart en in deze wedstrijd zeilde Bolsward naar de 10e plaats.

Bottema laat weten dat het team wederom een avond aan het evalueren is geslagen om vandaag, tijdens de laatste wedstrijd, de finaledag in Lemmer, goed voor de dag te komen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.