Laatste wandeling is lustrum voor team Serious Walk

In 2013 begon het als een ludieke actie: lopend geld brengen naar het Glazen Huis van 3FM SeriousRequest dat toen in Leeuwarden stond.

Een groepje van vijf Bolswarder voetbalvrienden onder leiding van initiator Wilfred de Bruijn, liepen met hun opbrengst van verschillende acties in alle vroegte van Bolsward naar Leeuwarden. Onderweg bij Wommels werden we zelfs nog gebeld door Giel Beelen, of wij echt zo gek waren om naar Leeuwarden te lopen? Ja dus.

Het jaar erna stond het Glazen Huis in Haarlem, en weer werd er gewandeld. Dit maal in een iets andere samenstelling en in estafettevorm, waarbij om het uur werd gelopen door een koppel. Heerlen en Breda volgden, te ver voor een wandeltocht, dus dit werd al fietsend afgelegd. En nu, voor de vijfde en tevens laatste keer lopen Cor en Hennie Bekema Ilse de Jong, Evelien Jager, Esther Jorritsma,Ingrid te Poele en Wilfred de Bruijn met vaste begeleider, chauffeur, navigator en stand- in wandelaar Johan de Jong naar Apeldoorn. 126 Kilometers dit keer.

Het ingezamelde geld voor het Rode Kruis, met dit jaar als doel om verscheurde families in ramp- of conflictgebieden weer bij elkaar te brengen, wordt dan lopend bij het Glazen Huis aangeboden. Op de veilingsite van 3FM  kan onder https://kominactie.3fm.nl/actie/seriousbolsward2018weer geboden worden op diverse veilingitems. Je kunt bieden oponder andere de gesigneerde keepershandschoenen van Loes Geurts, een Kick4U voetbalclinic, een The Beatles’Sessionsof Jackal Jack huiskamerconcert en nog veel meer! Er wordt inmiddels al flink geboden. Bieden of doneren kan tot en met vrijdag 22 december. Check ook de Facebookpagina van Serious Walking.

Op zaterdag 23 december zal het team in alle vroegte naar Apeldoorn vertrekken. De afgelopen 3 keer werd gestart vanuit Frans’ Hollands Eethuis, maar deze laatste keer is dat weer vanuit het voormalige RES-honk, waarvandaan ook de eerste editie startte. Frans en Tiny Jorritsma verzorgen voor de ploeg wel weer het ontbijt net als voorgaande keren.

Steunt u ons om een mooi bedrag naar Apeldoorn te brengen?

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.