Laatste kaarten Fietselfstedentocht komen vrijdag in de verkoop

Dinsdagavond 20 januari verliep de betalingsperiode voor de potentiële deelnemers aan de Elfstedentocht op de fiets.

5 januari kregen deze mensen een mail van de organisatie waarin ze de gelegenheid kregen om zich in te schrijven voor de tocht der tochten op de fiets. Maar dit moesten ze dan wel doen voor 21 januari.

De organisatie moest wel loten omdat er ruim 9100 kaarten extra waren besteld dan de 15.000 die in de verkoop gaan.

21 januari bleek dat er een voor een flink aantal kaarten geen betaling was gedaan, die kaarten komen nu in de verkoop voor de 3181 deelnemers die in eerste instantie werden uitgeloot.  Die mensen bestelden in totaal 9197 kaarten. Vrijdagmiddag na 16:00 uur krijgen deze mensen een mail met instructies om nog kans te maken op een kaart. In de mail zit een betaallink waarmee de kaarten gekocht kunnen worden. De organisatie laat via twitter weten:”Er is geen betalingstermijn en op is op”.

De reden dat er kaarten over zijn heeft er hoogst waarschijnlijk mee te maken dat er mensen zijn die als groep meerdere kaarten hebben besteld en maar één keer gebruik hebben gemaakt om zich in te schrijven.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.