Laatste avond voor avondvierdaagse wandelaars (foto album)

Zo’n 500 deelnemers liepen vanavond hun laatste 5 of 10 km voor de avondvierdaagse.

De groep die voornamelijk uit kinderen bestond trof het de afgelopen week op zich goed met het mooie weer. De 5 km liep hun rondjes voornamelijk in de buurt van Bolsward. De 10 km kon wat verder de landerijen in.  Zij liepen op de eerste dag via Burgwerd, de tweede dag via Baburen en Tjerkwerd. Woensdag, de derde dag, ging het via Laad en Zaad naar Nijland en vandaag liep de 10 km naar Hartwerd om vervolgens via Nijland terug te lopen.

Traditie getrouw worden de deelnemers op de laatste avond met muziek binnen gehaald. ze lopen dan gezamenlijk de laatste meters naar Plein 1455, de start en finishlocatie van de avondvierdaagse.

Foto album

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.