Laat "Ons Zwembad" niet verzuipen

Stichting ONS Zwembad heeft in reactie op het nieuws dat de gemeente de subsidiekraan voor het zwembad met ingang van 2018 dichtdraait, actie ondernomen.

 

 

 

‘Laat het zwembad in Bolsward niet verzuipen’. 

Maandag om 17.00 uur is er een manifestatie bij het zwembad. ,,Samen laten wij de gemeenteraad zien dat Bolsward zijn zwembad niet wil en kan missen. Op dit moment zijn wij druk bezig met het werven van vrienden voor het zwembad. Door een bijdrage te geven van eenmalig 10 euro laten de vrienden zien dat het ze menens is.

Daarvoor terug krijgen ze een prachtig bonnenboekje terug, geheel en belangeloos samengesteld door 36 ondernemers, die hiermee ook hun grote steun uitspreken voor de actie. Iedereen kan vriend worden, en moet eigenlijk vriend worden om een vuist te maken richting de gemeente.

 

(foto Tonnie Siemonsma)

U kunt vriend worden via onze vrijwilligers op straat (te herkennen aan het blauwe vriend van het zwembad shirt), zij zijn bij de evenementen in Bolsward te vinden en lopen ook mee tijdens de Heamieloptocht. Tevens kunt u via de website () een eenmalige machtiging afgeven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *