kv Westergo voor 6 jaar in zee met Erima en Sporthuis Van der Feer

Vrijdagmiddag ondertekenden de drie partijen het contract, waardoor vanaf komend seizoen alle korfbalteams van Westergo er weer piekfijn bij lopen. In het voorjaar startte de kledingcommissie van kv Westergo haar tocht, op zoek naar een nieuwe kledinglijn. Al gauw kwam men uit bij Erima, vanwege eerdere goede ervaringen, een strak, fris design en – niet geheel onbelangrijk – kleding van topkwaliteit.

Nik van der Land, lid sponsorcommissie: “We hadden vanaf het eerste oriënterende gesprek een goed gevoel bij de samenwerking met A.P. van der Feer. We krijgen in de winkel een eigen kledinglijn, waardoor onze leden hun nieuwe kleding van te voren kunnen zien en voelen. Dat is prettiger dan via een webshop. Bovendien ondersteunen we door onze keuze de lokale middenstand.”

Namens Erima was Wouter Wilken aanwezig. “Korfbal is voor ons geen onbekend terrein. We zijn al jaren kledingleverancier van het KNKV en zijn in het topkorfbal betrokken bij onder andere landskampioen TOP en Fortuna. We kijken uit naar onze samenwerking met Sporthuis A.P. van der Feer en kv Westergo.”

Vanaf half juli zal de kleding te koop zijn bij Van der Feer. Op vrijdag 14 juli is, in de kantine van kv Westergo, de kledinglijn voor het eerst te bezichtigen. Ook kan er die avond gepast en besteld worden. Hannie van der Feer zal aanwezig zijn om de leden van advies te voorzien en om de bestellingen af te handelen. Tevens worden op die avond de nieuwe shirts met enkele nieuwe sponsoren feestelijk gepresenteerd.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.