Kunstwerk en vlaggen voor Fietsstad van het Noorden

Bolsward – Gea Wielinga, wethouder van de gemeente Súdwest-Fryslân, Fer Grijmans, voorzitter van V.O.B. (Vereniging Ondernemend Bolsward) en oud-bestuursleden van de Fietselfstedentocht, Wytze Franzen en Koop Toering kregen maandagavond de eerste Elfstedentochtvlag overhandigd.

Het bestuur wilde iets terug doen voor de stad Bolsward, zo liet de vicevoorzitter van de Stichting Fiets 11stedentocht Bert Altenburg maandagavond weten. ,,Daarom reiken wij op 8 mei a.s. aan alle adressen in Bolsward een gele Elfstedentocht vlag uit.

In het weekeinde van de Binck Bank Tour wordt ook nog een groot kunstwerk onthuld op de mini-rotonde in de Snekerweg. Dat is cadeau van het bestuur aan de stad Bolsward, als fietsstad van het Noorden.

Foto: Martinus Jansen

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.