Kunstmarkt Broerekerk

Naar aanleiding van de toch wel heel summiere kunstmarkt vorig jaar tijdens de zomerbraderie werd besloten om in samenwerking met Bolsward Promotion dit jaar een kunstmarkt te organiseren voor en door Bolswarder kunstenaars.

Het begon vorige week al met ‘kunst in de etalage’ in samenwerking met de Bolswarder winkeliers, deze kunstwerken blijven nog tot eind augustus in de etalages staan. Ook onderin het stadhuis is een expositie die tot eind augustus te bezichtigen valt.

De kunstmarkt vond plaats in de Broerekerk om de kunstwerken goed te kunnen presenteren en niet afhankelijk te zijn van het oer-Hollandse weer. En het was een succes. In totaal presenteerden 15 Bolswarder Kunstenaars hun kunst, wat varieerde van teken-en schilderwerken tot beeldhouwwerken. Er heerste onderling een fantastische sfeer en de interesse en aanloop van bezoekers was geweldig. Het was een geslaagde dag dankzij alle hulp van vrijwilligers en die zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer foto’s

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.