Kunstleerlingen Marne College exposeren werk

Bolsward- Eindexamenleerlingen van GT, HAVO en VWO van het Marne College met het vak kunst in hun pakket stellen hun eindexamenwerk tentoon in Galerie Badweg 3 te Bolsward. De expositie is van 19 tot en met 22 april.

De leerlingen hebben met verschillende materialen hun eindwerk gemaakt, maar er zijn hoofdzakelijk acrylschilderijen te bewonderen. Maandag 18 april zullen de groepen (7)/8 van de Bolswarder basisscholen de Bron, de Blinker en de Opbouw een kijkje komen nemen en aan de hand van een lesbrief meer leren over het vak kunst. Op donderdag is het de beurt aan de groepen 8 van de Sint Maarten school.

Ook is er voor deze basisschoolleerlingen een tekenwedstrijd verbonden aan de expositie. De werken van de genomineerden en prijswinnaars hangen in de galerie!

Op dinsdag vindt de opening van de expositie plaats en die begint om 16:00 uur. Woensdag en donderdag is de expositie geopend van 15:00-17:00 uur en vrijdag van 13:00-17:00 uur in Galerie Badweg 3! Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina ‘Eindexamenexpositie Marne College 2016’.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.