Kunstencentrum Atrium begint aan nieuw seizoen, inschrijven voor dit najaar nog mogelijk

Het nieuwe les- en cursusseizoen van Kunstencentrum Atrium is begonnen. De eerste lessen, cursussen en samenspeelgroepen van 2017-2018 zijn op maandag 4 september gestart.

©Nico Pakvis

Ook in week 37 en 38 zijn er startmomenten. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor diverse lessen of cursussen en eventueel later in te stromen. Dit kan onder andere via www.kunstencentrumatrium.nl, telefonisch, aan de balie van het kunstencentrum in Sneek of op de Friese UITmarkt op zaterdag 9 september.

De startmomenten:

Week 36: vanaf maandag 4 september
– Instrumentale lessen (van accordeon tot en met zang)
– Dans
– Musicalopleiding MUZT: Jaar 2, 3 en 4

Week 37: vanaf maandag 11 september
– Fotografie: basiscursus
– Musicalopleiding MUZT: Jaar 1 (audities voor Jaar 1 op vrijdag 8 september)

Week 38: vanaf maandag 18 september
– Theater en KinderMuziekTheater
– Beeldende Kunst (onder meer beeldhouwen, tekenen en schilderen en KinderKunstKlas)
– Fotografie: vervolgcursus

Locaties
De lessen Dans, Theater, Musical, Beeldende Kunst en Fotografie vinden plaats op de leslocatie in Sneek (Oud Kerkhof 11, 8601 EE). De lessen Muziek vinden hier eveneens plaats of op een van de meer dan twintig leslocaties in Súdwest-Fryslân. Het volledige overzicht van de locaties is te vinden op www.kunstencentrumatrium.nl.

Gratis proefles
Kennismaken met het aanbod van Kunstencentrum Atrium kan veelal via een gratis proefles. Dit is bij Muziek (alle instrumenten en zang) en Dans mogelijk. Voor Beeldende Vorming en Theater vormen de eerste twee lessen na inschrijving (noodzakelijk om groepen in te delen) een proefles.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *