KUNST IN DE TUINEN 2017 in Exmorra

Ook in dit jaar kunt u weer genieten van de unieke expositie “Kunst in de Tuinen” in Exmorra. Tijdens de 2e editie exposeren maar liefst 24 kunstenaars hun kunstwerken in de tuinen van Exmorra.

Unieke spiegelmozaïeken van SMOEL Kunstwerkplaats uit Leeuwarden, die de horizon steeds op eigen wijze weten te vangen, strakke vormen uit cortenstaal…..verschillende technieken en materialen vormen figuratieve en abstracte kunst van onder andere hout, steen en glas. Noem het maar op.
Meer dan 30 grote en kleine kunstobjecten zijn te bewonderen in de buitenlucht en tuinen van bewoners op de wandelroute vol kunst, cultuur en natuur “It Eksmoarster Rûntsje”. En er is meer in Exmorra, een tal van bezienswaardigheden zullen u versteld doen staan en enkele uurtjes bezig houden.Volg bijvoorbeeld een workshop beeldhouwen of keramiek en met een beetje geluk ziet u de siersmid of glasblazer aan het werk. Hangt de “Beleef Exmorra-vlag” uit dan zijn ze open. De laatste zaterdagen van mei, juni, juli en augustus zijn de meeste bezienswaardigheden in ieder open van 10.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom op de opening van Kunst in de Tuinen en kunt u de kunstenaars ontmoeten.
Deze vindt plaats op zaterdag 22 april om ± 12.00 uur door Rob Meyer bij De Golle (dorpsstraat 70 in Exmorra)
Rob Meyer zit nog niet zo lang met zijn Oude Lampenatelier in Exmorra. De expositie “Kunst in de Tuinen 2017” loopt van 22 april tot 12 augustus en de toegang is natuurlijk gratis.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.