Kuieren langs bijzondere kunstwerken in Bolsward

In het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden/ Fryslan 2018, hebben de drie Bolswarder stichtingen van weldadigheid het initiatief genomen tot het ontwerpen van een kunstroutefolder.

De folder, die verkrijgbaar zal zijn bij de hotels, een aantal logiesaccommodaties en het Gysbert Japicxhus, beschrijft een looproute langs een negental kunstobjecten in Bolsward. De route brengt de wandelaar langs diverse cultuur-historisch waardevolle locaties in de binnenstad van Bolsward.

De veelkleurige folder heeft als hoofdaccenten geel en zwart, de kleuren van het stadswapen. Ook voor kenners van de binnenstad bevat de folder leuke feitjes en wetenswaardigheden. De Bolswarder stichtingen hopen met de folder een aanvulling te geven op de reeds aanwezige infrastructuur voor recreatie en toerisme in Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.