Samenvoeging van de gemeenten Bolsward, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel ; Motie; Motie Heijnen c.s. over een visie op de bestuurlijke inrichting van de provincie

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Samenvoeging van de gemeenten Bolsward, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel ; Motie; Motie Heijnen c.s. over een visie op de bestuurlijke inrichting van de provincie.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende, dat gemeenten in de omgeving van Zuidwest-Friesland zich oriënteren op herindeling; overwegende, dat het wenselijk is dat hieraan een visie op de bestuurlijke inrichting van de provincie ten grondslag ligt; verzoekt de regering de provincie te vragen in overleg met de gemeenten in Friesland een, zo mogelijk gezamenlijke, visie op de bestuurlijke inrichting van de provincie op te stellen, en gaat over tot de orde van de dag.

 

Onderwerp: Bestuur | Gemeenten, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/kst/32242.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. kst-32242-12

Gerelateerde berichten