Geslaagde krachtdag

Vandaag was de tweede krachtdag op industrieterrein De Marne. Het thema was Grand prix en in 18 manches konden liefhebbers de strijd aangaan in een kartwedstrijd.

En daarnaast was er veel te zien bij de verschillende bedrijven op het industriepark. Zo waren er Landrovers die off road door de diepste kuilen en modderpoelen reden, waren er motoren, sportwagens en oldtimers te zien. En waren er presentaties, demonstraties en clinics door diverse verenigingen, hobbyisten en (semi)professionals. Van classic cars tot racewagens, van solex tot racemotoren. Bijna alles was aanwezig. De organisatie is erg tevreden over het verloop van de dag en het publiek wat op dit evenement is afgekomen.

(meer foto’s en video verslag bij lees meer)Foto’s van Petra kroon vindt u hier.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.