Koude en natte Mini 11 Steden (video)

Ze stonden er zaterdagmorgen gewoon weer, de kinderen met hun ouders, opa’s of oma’s klaar om mee te doen aan de Mini 11 Steden.

Ondanks de motregen die zo nu en dan viel en de koude stevige wind wilden enkele honderden mensen deelnemen aan deze tocht. De route liep dit jaar vanuit Bolsward naar Hartwerd, Roodhuis, Lutkewierum, Boazum, IJsbrechtum, Folsgare Oosthem, Nijezijl, Pikesyl, Westhem, Blauwhuis terug naar Bolsward.

Onderweg kregen de deelnemers een appel en drinken aangeboden en was het voor veel deelnemers klunen bij de brug van Nijezijl. Hier wilden de slagbomen niet meer omhoog. Hierdoor waren de deelnemers gedwongen om met fiets en al onder de bomen door te gaan.

Klik hier voor de video

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.