Korfbalclinics in sporthal de Middelzee

In januari en februari houdt korfbalvereniging Westergo uit Bolsward vier open trainingen voor de kinderen van groep 2, 3 en 4 uit Bolsward en de omliggende dorpen.

De trainingen worden gehouden in sporthal De Middelzee in Bolsward en zijn gratis en zijn vooral bedoeld om kennis te maken met de korfbalsport. Dit gebeurt op een speelse wijze. Korfbal is een unieke teamsport, omdat het de enige gemengde teamsport is. Jongens en meisjes kunnen hieraan op gelijkwaardige voorwaarden deelnemen. Bij korfbal heerst een sportieve sfeer rond de wedstrijden.

Belangrijk is ook dat de jeugd bij Westergo op een plezierige wijze met elkaar omgaat. De open trainingen vinden plaats van 18.15u.-19.00u. op de woensdagen 20 en 27 januari, 3 en 10 februari. De toegang is gratis en er ligt na afloop een kleine attentie klaar. De trainingen staan onder leiding van Tjitske van Dijk (tel.nr.: 06-42324235)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.