Korfbal international komt naar Bolsward

Na vorige jaar een erg leerzame training te hebben gehad van Gerald Aukes, destijds trainer van Koog Zaandijk en momenteel trainer van DVO uit Bennekom, is het de Technische Commissie van Kv Westergo wederom geslaagd om twee “gasttrainers” naar Bolsward te halen.

Dit jaar zullen Erwin en André Zwart spelend bij LDODK uit Terwispel/Gorredijk op woensdagavond 3 december een training verzorgen aan de selectie van Kv Westergo. LDODK, wat de afgelopen twee seizoenen op het hoogste podium actief is, heeft aan deze broers twee echte smaakmakers in haar gelederen. Erwin en André laten doormiddel van hun weergaloze spel menig korfbalhart sneller slaan.

Dit spel is de bondscoach ook niet ontgaan, daardoor heeft Erwin dit jaar zijn opwachting mogen maken in het Nederlands korfbal team. Dit team heeft afgelopen oktober in Portugal de Europeese titel weten te behalen.
Kv Westergo is daarom ook erg blij en trots om deze korfbalinternational te begroeten in Sporthal de “Middelzee”!

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze twee toppers uit de Korfballeague aan het werk te zien. Tot ziens op woensdag 3 december om 19.00 uur in sporthal de “Middelzee”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.